Kategori: Brudar söker killar

Så kåt! – 6 timmars onani

Så kåt efter onani Har legat i 6 timmar och fingrat mig själv och är så kåt. Sängen är helt blöt. Snälla kan ingen hjälpa mig att komma?! Förnedra mig, skriv att jag är en fet kossa som förtjänas att våldtas. Att alla mina hål borde användas och att min röv och mina tuttar borde smiskas och tas på. Jag är så kåt men behöver hjälp att nå ända fram! Titta gärna på mina bilder som tack för hjälpen, har en ny bild ute idag

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Sex chatt! – sex chatta med mig

Sex chatt med mig Har under lång tid fantiserat om att start en sex chatt. tycker att det är så fruktansvärt roligt att sitta och skriva sina sexuella fantasier med någon. Att kunna skapa som en sexuell relation som gör en så kåt att musen vattnar. Att sitta vid sin dator och skriva sexuella tankar med varandra och bara luta sig tillbaka och ta på sig själv, försvinna i sin egen värd och veta att den på andra sidan gör samma sak som jag, Jag älskar det verkligen, sex chatta och visa upp min kropp i cam när jag leker med mig själv och se den på andra sidan sitter och tar på sig själv.

Letar efter en man som kan spendera långa nätter framför skärmen med mig, som vågar visa sin hårda kuk i cam och kan spendera timmar i chattrummet. Du får gärna ha hårigt bröst, ståtlig kuk rakad som orakad gör mig ingenting, ålder är ingen stor betydelse så länge du inte är någon 55+are grådaskig gubbe.

Jag kommer aldrig visa mitt ansikte då jag vill stanna som anonym och det får du också vara om du vill. vill även ha en kort beskrivning om vem du är så som hur gammal du är och vad du fantiserar om, du behöver inte skriva något som kan koppla dig till dig. Chattar gärna ett tag innan vi startar kameror för att lära känna dig lite ? Så släng in ett meddelande så kanske vi kan se varandra irl cam snart ;* Kisses

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Ung tjej söker knullkontakt i Stockholm

Ung tjej söker knullkontakt Jag är en 21-årig ung tjej som söker efter en kåt kille för att ha kul i Stockholm. Jag är själv bosatt här och har inte mycket tid att resa, så det skulle vara perfekt om du också är i närheten. Jag ser bra ut och håller mitt utseende i god form. Jag söker en kille som också bryr sig om sitt utseende, men du behöver inte vara en kroppsbyggare. Så länge du är vältränad och kan tillfredsställa mig så är det viktigaste för mig. Vi kan träffas hemma hos mig och se vad som händer.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Gå på dejt med mig?

Gå på dejt Är singel och saknar det där pirriga, härliga, nyfikna som kommer av att gå på dejt. Jag finns på Tinder, Good ones mm men hittar liksom inte rätt. Finns han kanske här? Han som får mig att tappa fattningen. Han som får mig att längta, att drömma och hoppas. På något mer.

Jag är inte ute efter att ligga. Men tycker att sex, närhet, åtrå och lust är jätteviktiga komponenter i ett förhållande. Du som tycker likadant, som också är singel och sugen på att gå på dejt – läs min profil. Om du tror att vi passar ihop – hör av dig. Har som ambition att svara på alla seriösa svar, så snälla… Ni som är upptagna eller bara vill knulla, svara inte på just den här annonsen. För då finns det risk att alla fina, härliga, seriösa svar försvinner i inkorgen. Och det vill jag inte 🙂

Iiihhh! Spännande!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Söker efter en het knullkontakt i Stockholm

Kåt brud letar knullkontakt i Stockholm Jag är en 25-årig brud som söker efter en het knullkontakt i Stockholm eller närliggande områden. Jag är ständigt kåt och sugen på att utforska mina gränser. Jag är vältränad och snygg, och jag söker efter en kille som kan matcha mig både fysiskt och mentalt. Du behöver inte vara en superatlet, men det är viktigt att du tar hand om dig själv och är stolt över din kropp. Jag är öppen för det mesta och jag hoppas att du också är det.

Vi kan träffas hemma hos mig eller på något annat diskret ställe. Så om du är en kåt kille som letar efter något extra, tveka inte att höra av dig!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Vill ha trekant med två killar

Vill ha trekant med två killar Hej,

Försöker glömma bort en kille och strategin att träffa andra män funkar perfekt. I helgen vill jag ha trekant med två killar så jag letar efter en kille till. Du ska se bra ut, vara tränad och ha erfarenhet av det tidigare. Jag själv är snygg, tränar regelbundet och kan vara vulgär ibland, men annars är jag den bästa kåta bruden i världen 🙂 Om du känner dig träffad och kan i helgen så får du gärna höra av dig!

Kram

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Babygirl söker daddy

söker daddy Hej! En ung snygg 26 årig babygirl söker daddy som kan ta hand om mig.
Jag söker dig mellan 30-55 år, som ser bra ut, är en äkta man och tar hand om dig själv. Du ska helst bo i Göteborg eller vara här ofta. Du ska vara en gentleman, lyhörd och snäll och ta hand om mig som din prinsessa men i sängen är jag din snuskiga lilla flicka som du ska uppfostra med en stadig hand.

Jag gillar bdsm och kinky hårt sex. Jag vill inte bli skadad fysiskt utan viktigt att man sätter gränser tillsammans. Jag har många saker jag tänder på och är väldigt snuskig. Gillar du vaniljsex är jag inte rätt. Allt ska dock vara på bådas villkor och viktigt att man är lyhörd. Vill du veta mer om mig står det i lin profil. Och skriv till mig ifall du tycker beskrivningen passar in på dig så hoppas jag vi hörs

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Söker grymt oralsex / sex

oralsex Söker dig som ÄLSKAR att tillfredsställa med oralsex! Du bör vara en givare i första hand men inte undergiven. Du bör ha modell större kuk så du kan tillfredsställa alla mina behov.

Bra oralsex är jätteviktigt för mig så jag söker dig som är lyhörd och engagerad i att jag ska få njuta till max. Ta dig gärna tid att läsa min profil och de inläggen i dagboken där jag förtydligar vad jag söker/behöver. Då jag bor väldigt avsides så måste du ha bil och kunna ta dig en bit utan större problem.

Börja ditt mejl med ORALSEX.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Knulla tjejer – tre våta brudar letar män

Knulla 3 tjejer på samma gång Knulla tjejer som under lång tid experimenterat med varandra, men nu vill vi ha den riktiga varan, vi är två på 22 år och den tredje är 23 vid namn
Alexandra, Michaela och jag Michelle. vi är tre tjejer som är otroligt öppna för varandra, vi har ”undersökt varandras kroppar” delat killar men aldrig testat på en riktig orgie!
Vi söker inte en kille, vi vill ha minst två män som känner varandra bra. Både jag och Alexandra älskar att använda buttpluggs, Michaela tycker att det är obehagligt vilket är lika bra att ta upp nu. Där emot har hon en fantastik tunga, jag kan nog inte föreställa mig hur bra avsugningar hon kan göra.

Vi vill alla tre ha sex, så det gäller att ni har konditionen och kuken som ”står”,  Vi är redo för att ta oss an två eller tre män som ska se bra ut, ålder gör oss inget, men kroppen ska vara ”OK” med det menar jag att du kan ha lite underhuds fett men inget som hänger eller någon äcklig ölmage, gärna hår på bröstet! Men ingen peruk på kuken din. Kukstorlek? har ingen betydelse så länge du vet hur man använder den som vi brukar säga! Och en sak vi vill göra klart en gång för alla, vi gillar att ha sex, men det gör oss inte till några ”slampor” som ligger runt. Vi njuter och uppskattar bara sex mer än andra.

Vi skulle även kunna träffa par som vill hetta upp det, men främst söker vi 2 eller tre bra vänner som känner varandra bra! viktigt att ni vet vad ni står och vad era gränser står
Ingen ska känna sig utanför, så därför är det viktigt med samspel, ni ska kunna turas om. Ni ska vara framåt men inte så pass att ni blir påträngande. därför vill vi ha kontakt med en beskrivning om vilka ni är, bild på er och era kroppar. Innan vi börjar diskutera träff. Så kontakta mig så hoppas jag på att ni är dom vi söker! (vi har enbart tid helgdagar)

// Michelle, Michaela, Alexandra. Skicka in era presentationer så snart som möjligt! <3

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Vill prova analsex

Kåt brud naken och vill ha analsex
Här har ni mig, Sofi heter jag, är 23 år och bor i Stockholm. Har lite planer på att till våren flytta söderut dock, vart det blir vet jag inte än, kanske där jag hittar en sexig kille som gör som jag säger, och ställer upp på de saker jag vill inom sex ? ; ) . Jag kan inte påstå jag har allt för stor erfarenhet av sex & erotik, intresset finns där, jag är verkligen en glad och knullkåt brud med attityd. Det är bara det att man hoppat från de ena förhållandet till det andra. utan att hunnit vara singel emellan. Jag tror det är viktigt att alla får känna på en singelperiod i ens liv medan man är ung och sexig. För att lära sig ha bra sex måste man ju ha sex med många personer som alla tillför kunskap inom olika områden.

Jag har tex inte haft turen att träffa en kille än som tänder på Analsex. Då jag inte har fått prova detta än, är jag nästan besatt av tanken att bli påsatt i röven av en läcker kille, självklart är det skönt att få fittan ordentligt knullad också samt munnen, men nu är det min trånga lilla röv som behöver ha kuk! Vill du ge mig det? ta kontakt!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!