En gammal bekant

1

Registrera dig gratis om du söker efter heta, kåta träffar

10%
TOTAL SCORE
Besök Besök

Jag hade inte sett till Kerstin på flera år när jag plötsligt träffade på henne igen. Jag var 25 och hon 37 vid tillfället men ända sedan 14-15 års åldern hade jag funnit henne attraktiv. Då liksom nu hade hon axellångt, ljusbrunt hår och vackra blåa ögon. En fint formad figur dessutom. Hon och hennes dåvarande kille var bekanta till mina föräldrar när jag var yngre och hon var ofta väldigt sexuellt provocerande, särskilt för en oerfaren kille. En gång när hon kom förbi vårt hus kom hon fram till mig och satte sig gränsle över mig där jag satt i en fåtölj. Jag hade på mig en T-shirt jag fått av henne och hon sa att den passade och undrade om vad jag tyckte om hennes nya blus. Jag stammade väl fram att den var snygg. Hon log och reste sig upp just innan mina föräldrar kom in i rummet. En annan gång halvlåg jag på soffan och hon kom då och lade sig framför mig. Hon sa att hon älskade ligga nära en kille och känna värmen. Även denna gång var vi inte ensamma hemma så det blev inget mera. Vid något tillfälle att om hon bara var i min ålder skulle jag få se upp, hon skulle alltid jaga efter mig.

Efter ett tag flyttade hon och hennes kille isär och hon flyttade söderut med en annan kille, bara några år äldre än jag. Jag hade hört att hon nu flyttat tillbaka. Vi träffades på min arbetsplats di hon hade ett ärende och pratade glatt om saker och ting en stund. Hon insisterade på att jag skulle koma förbi där hon och hennes 4-åriga grabb bodde, hon var inte längre ihop med pappan. Jag fick hennes telefonnummer och jag lovade höra av mig snart. Jag fick sedan en del gliringar på jobbet men sa bara att det var en gammal bekant och inget mer.

Detta inträffade en tisdag och jag ringde upp henne på onsdags kvällen. Vi kom överens om att jag skulle hälsa på henne på fredagen. Jag var ganska spänd resten av veckan. Jag visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig skulle hända men helt klart ville jag ha sex med denna kvinna som så många gånger frestat mig.

På fredagen duschade jag efter jobbet och åkte till Kerstin kring halv sju. Jag hade försökt snygga till mig så gått det gick. Hon öppnade med ett stort leende och bjöd in mig. Hon visade mig runt i lägenheten och sedan satte vi oss i soffan. Hon bjöd på kaffe och lite fikabröd. Hennes grabb satt och såg på TV men strax tog Kerstin med honom till hans rum och bäddade ner honom. Vi pratade en kort stund till om allt möjligt och sedan undrade hon om vi inte kunde hyra någon film att se. Hon hade inte hunnit duscha sa hon så om jag kliade ner på videoaffären som fanns i samma hus skulle hon göra det.

Sagt och gjort. Det hade nog varit lite genomskinligt om jag hyrt en porrfilm så det fick bli en actionfilm istället. När jag kom tillbaka stod hon i duschen. Dörren stod lite på glänt och jag kunde knappast undvika att se henne när jag passerade. Hon stod med ryggen mot med draperiet öppet. Hon tvålade in baksidan av kroppen och det var oerhört sexigt att se henne smeka sina vackra lår, stjärt och bröst. De sistnämnda kunde man inte riktigt se men man såg ändå var hennes händer var placerade. Hon stängde av vattnet och började vända sig om och jag gled snabbt iväg. Min påle hade rest sig i sin fulla längd och jag satte mig i soffan och försökte tänka på annat.

Kerstin kom in iklädd bara ett badlakan. ” Oj är du redan tillbaka” sa hon och log. ”Det är så skönt att torka en stund med bara lakanet” sade hon. Hon frågade vad jag hyrt och jag berättade. Medan hon kollade in baksidan av filmfodralet beundrade jag hennes vackra kropp. Hon var lite kortare än jag, kanske 175 cm, med snygga långa ben, smal midja och lagom stora bröst. Hon satte sig på golvet och slog på videon men bilden var dålig. Jag var mest nyfiken på hennes bakparti dock. Hon satt med benen lite snett och det var nästan så att man såg rätt in i hennes härlighet. Jag satte mig bredvid och lyckades få till inställningen så att det blev bra bild. Sedan satte jag mig i soffan och slängde en liten kudde på henne och sa för att retas ”lätt som en plätt, bruden”. Hon flinade och tog kudden och kom fram till mig . Hon försökte pressa kudden i ansiktet på mig och vi skrattade. Jag satt bakåtlutat så hon satte upp ena knät på soffan och stod gränsle över mig. Plötsligt slutade jag hålla emot och flyttade hennes armar lite åt sidan så hon föll ner på mig.

Min lem var halvstyv men började genast resa sig med henne sittande på den. Genast började vi kyssas. Hon roterade lite med underlivet och masserade pålen som nu var helstyv. Hon lade armarna bakom min nacke och tröck mitt ansikte mot hennes bröst. Mina händer gled upp under badlakanet och hon putade lite med stjärten så att jag utan problem kom åt hennes sköte. Det kändes helt kalt utom lite hår som hon sparat längst upp. Badlakanet gled av och jag kunde nu på allvar kyssa och smeka hennes bröst. Bröstvårtorna var redan styva och jag retade dom ytterligare med tungan och ena handen. Med den andra handen smekte jag insidan på hennes lår, närmare och närmare hennes springa. När jag så lät långfingret smeka hennes blygdläppar stönade hon till och kysste min ena örsnibb. Hon var redan lite våt och blev snabbt mycket blöt. Hon andades tungt och knäppte upp min skjorta som snabbt åkte av. Sedan knäppte hon upp min gylf och fiskade fram min lem. Hon drog med ett fast grepp upp och ner. Jag drog snabbt av mig byxorna. Jag fortsatte sedan med hennes sköte och roterade mjukt runt med fingret för att sedan glida in med det i hennes varma mjuka grotta.

Hon var nära orgasm så jag gled ner en bit till samtidigt som hon fattade vinken och drog sig uppåt. Mitt ansikte var nu rakt framför hennes sköte och jag började slicka henne. Hon roterade lite svagt som motjuck och stönade att hon älskade oralsex. När min tunga gled över hennes klitoris och in i springan kom hon plötsligt i en stor orgasm. Den varade i ett tiotal sekunder och hon sjönk ihop något över mig.

Hon smakade ljuvligt och jag fortsatte smeka henne med händerna. Hon log och gled sedan snabbt ner på golvet. Hon ställde sig på knä och tog av mig kalsongen. ”Mmmm, vad har vi här då” sa hon och slickade från pungen och upp till ollonet, sedan ner igen. Strax började hon slicka bara ollonet med sin tunga för att sedan låta min nu nästan exploderande pålen sakta glida in i hennes mun. Hon lät lemmen glida djupt in och sedan ut. Kerstin tittade upp på mig med en sexig blick samtidigt som hon runkade min lem. Hon såg att jag var nära och slutade. Hon gled upp en bit och vi kysstes innan hon återigen tog min lem i munnen. Hon sög en kort stund och jag sa att jag ville ha hennes sköte runt min påle innan det gick.

Hon ställde sig på alla fyra mot soffan och jag gled upp bakom henne. Jag smekte hennes sköte och for sedan dit med ansiktet. Hon var våt och varm. Hennes bakdel rörde sig i takt med mina tungrörelser över hennes grotta. Hon stönade att hon var nära och jag ställde mig på knä bakom henne. Jag lät min lem sniffade försiktigt på hennes sköte innan jag sakta gled in med ollonet. Sedan ut,in,ut för att därefter sakta glida hela vägen in. Vad underbart att äntligen få ha pålen inne i denna sexiga dam som så länge gjort mig exalterad! Rytmen ökade och vi stönade båda svagt. Jag ville pröva någon position till innan det var för sent och bad henne lägga sig på soffan. Hon gjorde kvickt det och hon lade sina vader över mina axlar när jag nu gled in i henne framifrån. Vi hade en härlig rytm och jag mumlade att jag snart skulle komma och tänkte dra mig ur henne. Hon mumlade tillbaka att det inte var någon rik nu och lade benen i kors runt mig. Jag blev så att säga fastlåst i henne och när jag kände hennes slida än en gång dra ihop sig i en orgasm kunde jag inte hålla tillbaka längre. Jag sprutade min säd så långt in i henne jag bara kunde och det nästan svartnade för ögonen. Jag sjönk ihop på henne och vi kysstes. Vi låg så en stund men äventyret var långtifrån slut där…Vad som sedan hände, när vi samlat lite kraft, är en annan berättelse…