Min skönaste upplevelse

1

Registrera dig gratis om du söker efter heta, kåta träffar

10%
TOTAL SCORE
Besök Besök

Hela veckan hade gått åt till att hjälp morfar med att göra i ordning potatislandet, och jag var ganska trött på både potatis och ogräs när lördagen kom.

Jag tog med mig matsäck och kaffetermos och två Cola flaskor, och gick iväg till den lilla skogstjärnen som låg så härligt ogenerat och avsides, och som jag trodde mig vara ganska ensam om att uppsöka. Det var strålande väder, glödande sol, så det första jag gjorde när jag kom fram var att kasta av mig alla kläderna och hoppa naken och svettig i det svala, sköna vattnet.

Efter en snabb simtur tvärs över tjärnen och tillbaka, kröp jag slött upp i gräset, sträckte ur mig i solen, och somnade som en stock.

Jag vaknade av att något fjäderklätt kittlade så skönt på mitt ena bröst. Jag vände mig halvt i sömnen, och sa ”Mer, på det andra också, det är så skönt”

Då detta fjäderlätta, men otroligt pirrande inte gav med sig, men i stället fick båda mina bröstvårtor och hela mig upphetsad, vaknade jag på riktigt. Vaknade och blev så snopen och paff som man någonsin kan bli.

För där, bredvid mig i gräset, satt en spritt språngande naken kille, som till råga på allt var fult sysselsatt med att kittla brösten med en tunn fjäder i varje hand, och som inte gjorde det minsta för att dölja sitt stånd.

Men trots min bestörtning lät jag honom fortsätta. Det var så otroligt härligt. Jag kände att min kropp började hetta, att varje fiber i mig tyckte om det. Jag ville ha mer. Jag ville ha allt! Det fick jag…

Jag har ingen aning om hur länge vi höll på, vet bara att vi älskade så fantastiskt underbart skönt. Vi pratade inte med varandra, vi kände inte varandra, vi var där och då, liksom ensamma i hela världen. Det var bara otroligt, sagolikt, härligt!

Konstigt att sitta och tänka tillbaka. Detta är nästan två år sedan nu, och nästa helg förlovar vi oss, vi två. För det var inte något som bara varade den dagen, vi två klarade inte att vara utan varandra. Vi älskar varandra helt och fult från första dagen, och vi kommer att älska varandra många, många dagar till. Ett helt liv, ska det bli, älsklingen och jag.