Gå på dejt med mig?

Gå på dejtÄr singel och saknar det där pirriga, härliga, nyfikna som kommer av att gå på dejt. Jag finns på Tinder, Good ones mm men hittar liksom inte rätt. Finns han kanske här? Han som får mig att tappa fattningen. Han som får mig att längta, att drömma och hoppas. På något mer.

Jag är inte ute efter att ligga. Men tycker att sex, närhet, åtrå och lust är jätteviktiga komponenter i ett förhållande. Du som tycker likadant, som också är singel och sugen på att gå på dejt – läs min profil. Om du tror att vi passar ihop – hör av dig. Har som ambition att svara på alla seriösa svar, så snälla… Ni som är upptagna eller bara vill knulla, svara inte på just den här annonsen. För då finns det risk att alla fina, härliga, seriösa svar försvinner i inkorgen. Och det vill jag inte 🙂

Iiihhh! Spännande!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!