Munknulla mig i din takt

Munknulla mig i din taktJag vill att du tar ett grepp om min nacke, tryck ner din kuk djupt ner i min hals och håll kvar den där. Munknulla mig i din takt. Mycket puls. Mycket saliv. Mycket ögonkontakt, ja tack 😉 Tryck in den sen i mig och bara kör. Tänder oerhört på tanken av att bli använd, att jag helt är din och är där för att tillfredsställa, men jag förväntar mig ju såklart minst lika mycket tillfredsställande tebaks 😉 Såklart att det ändå ska vara jämställt och på lika villkor. Du får ta hand om mig på ditt bästa sätt.

Men i alla fall så är det otroligt nervkittlande för mig att vara lite undergiven och att du bara har full tillgång till min kropp. Du får gärna ta grepp på mig och låsa fast mig. Tryck ner mig på sängen och gör vad du vill. Glöm bara inte att min klitta älskar och kräver uppmärksamhet 😉

Måste såklart känna mig trygg och attraherad av dig. Har varierad och bred smak i utseende. Träffar gärna någon mellan typ 25-40 plus minus. Men går mycket på person och kemi också.
Har lagt ut tidigare annonser där jag skrivit ungefär samma som här blev inte nöjd så har polerat om lite 🙂

Bli medlem gratis och se fler annonser här!