Tjej som vill knulla hårt

Ung kåt tjej vill knulla hårtTja på er! Jag är en bortskämd liten tjej som nyss har fyllt 18 år. Jag har fått precis allt jag velat i min uppväxt och många i min närhet kallar mig en bortskämd unge! Det kanske är sant, och jag kanske har varit dryg mot folk, och det är just delvis därför som jag nu vill knulla hårt med en man som kan “läxa upp mig” rejält och få mig att lyda order!

Jag är som sagt nyss fyllda 18 år så nu kan jag äntligen ha sex med vem jag vill, och riktiga män, som verkligen KAN läxa upp mig och verkligen på sätt och vis förnedra mig när vi har sex! Jag är alltså inte ute efter något lugnt samlag där vi ligger och myser med röda rosor, jag vill bli dominerad av en man som vet vad han vill och som ger mig tydliga order! Och om jag inte följer dina order så vill jag att du bestraffar mig hårt genom att knulla mig ännu hårdare, helst på sätt som är delvis förnedrande.

Jag förstår att många kan tycka att mina önskemål är helt sjuka, men massor med personer inklusive mig själv tänder på det här och om du som kille aldrig har testat på att “dominera” en kvinna när ni knullar så har du en gyllene chans nu! Jag har ingen erfarenhet av just att dominera under samlag då jag bara har blivit dominerad, men män brukar älska känslan att bestämma allting som tjejen gör under knullet och om hon inte gör det, bestraffa! Jag har inga utseendemässiga krav på dig alls, men jag vill att du är dominant, hårdhänt och bestämd! Du ska inte vara rädd för hårda tag, för då kommer du få smaka på min oförskämdhet och bortskämdhet! Vill du se min bortskämda och dryga sida?

Vill du att jag ska vara uppkäftig mot dig? Nej, skulle inte tro det! Så se då till att dominera mig totalt i sängen och knulla mig riktigt hårt, så jag lär mig att veta hut och bete mig mot folk!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!